Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Akcija zbiranja in odstranjevanja nevarnih in kosovnih odpadkov iz gospodinjstev

DATUM OBJAVE 22. maj 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Komunala Nova Gorica v maju organizira akcijo zbiranja in odstranjevanja nevarnih in kosovnih odpadkov iz gospodinjstev.

V Mestni občini Nova Gorica bo zbiranje potekalo v sredo, 24. maja 2023, v Braniku, Dornberku, Gradišču nad Prvačino in Prvačini, v petek, 26. maja 2023, v Ravnici, Trnovem, Lokvah, Čepovanu, Lokovcu, Banjšicah, Grgarskih Ravnah in Grgarju, v soboto, 27. maja 2023, pa v Kromberku, Novi Gorici, Solkanu, Rožni Dolini, Ozeljanu in Šempasu.

Nevarni odpadki so odpadki, ki imajo eno ali več lastnosti nevarnih snovi. Zahtevajo še posebej pazljivo ravnanje in poostren nadzor zaradi možnih škodljivih vplivov na zdravje ljudi ali okolje. Tudi ko nevarne snovi niso več uporabne, moramo poskrbeti, da ne pridejo v stik z okoljem ali ljudmi.

Nasveti za ravnanje s tovrstnimi odpadki:

  • nevarne odpadke hranimo v originalnih embalaži, na suhem, varnem in otrokom nedostopnem mestu;
  • nevarni odpadki se med seboj ne smejo mešati, saj lahko pride do nepredvidene reakcije med različnimi snovmi;
  • nevarnih odpadkov nikoli ne odstranjujemo ali uničujemo na kakršenkoli drugačen način, kot le v organiziranih akcijah

Vabilo

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti