Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nova urbana oprema v starem jedru Solkana

DATUM OBJAVE 16. avgust 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Solkanci so izrazili željo, da se v starem delu Solkana uredi urbano opremo. Na novogoriški mestni občini smo poskrbeli, da je to območje dobilo nove klopce, uredili smo ekološki otok in promet pri Sveti Ani. Zavedamo se, da si staro jedro Solkana zasluži veliko več, a nekje je potrebno začeti.

 

Ekološki otok pri Sveti Ani v SolkanuPogled na ozko ulico pri Sv. Ani z urejenim ekološkim otokomDve novi klopci na Srebrničevem trgu v SolkanuNova klop pri vodnjaku nasproti stavbe KS Solkan