Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Stališča do pripomb na javno razgrnitev SD 07 OPN

DATUM OBJAVE 18. januar 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Objava stališč do pripomb in predlogov javnosti, podanih v okviru javne razgrnitve sprememb in dopolnitev Občinskega prostorskega načrta občine Mestne občine Nova Gorica št. 7, ki je potekala od 16. junija 2023 do 17. julija 2023.

Javna dopolnjenega osnutka razgrnitev sprememb in dopolnitev Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Nova Goric št. 7 (SD 07 OPN), ki je potekala od 16. junijem 2023 do 16. julija 2023 in je bila namenjena seznanitvi javnosti s dopolnjenim osnutkom SD 07 OPN. Dopolnjen osnutek SD 07 OPN je bil javno razgrnjen v prostorih Mestne občine Nova Gorica v poslovnem času in na spletni strani Mestne občine Nova Gorica. V času javne razgrnitve je imela zainteresirana javnost možnost podati predloge in pripombe na razgrnjeno gradivo. Pripombe je bilo možno poslati po pošti na naslov Mestne občine Nova Gorica ali po elektronski pošti. V času javne razgrnitve je bilo s strani občanov podanih 98 pripomb, do katerih je zavzeto stališče.

Povezava: https://rb.gy/pndxyt