Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razpisi za spodbujanje podjetništva v Mestni občini Nova Gorica v letu 2024

DATUM OBJAVE 26. april 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je v petek, 26. aprila 2024, v Uradnem listu RS objavila pet javnih razpisov, namenjenih spodbujanju podjetništva in inovativnosti na območju občine.  

Tudi letos bomo sofinancirali nakup opreme vsem malim podjetnikom – začetnikom in tudi vsem tistim, ki razširjajo ali posodabljajo svojo dejavnost. Objavljamo še javni razpis za spodbujanje promocijskih aktivnosti podjetij, ki je v letošnjem letu namenjen tudi tistim prijaviteljem, ki bodo organizirali promocijski dogodek z namenom predstavitve in promocije podjetij s sedežem dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica.

Tudi v letošnjem letu bomo vsem podjetjem, ki so ali bodo gradili na območju občine za potrebe proizvodne, obrtne, turistične ali razvojno raziskovalne dejavnosti sofinancirali plačilo komunalnega prispevka.

Objavljamo tudi javni razpis za pomoč podpornim institucijam pri realizaciji njihovih projektov, namenjenih razvoju podjetništva in visokotehnološkega gospodarstva na območju občine in tudi širše v regiji.

Posebej opozarjamo še na javni razpis za spodbujanje zagona novoustanovljenih inovativnih podjetij, ki ga z letošnjim letom ponovno objavljamo in je namenjen podpori zagona novoustanovljenih inovativnih podjetij s sedežem dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica ali v prostorih Primorskega tehnološkega parka.  

Za realizacijo nalog in aktivnosti, ki jih spodbujamo na podlagi javnih razpisov, je v letošnjem letu na voljo 500.000 EUR. Razpisi so objavljeni na spletni strani Mestne občine Nova Gorica. Rok za oddajo vlog je 31. maj 2024 do 15. ure, razen za vloge oddane na javnem razpisu za sofinanciranje investicij v izgradnjo proizvodnih, obrtnih in objektov za izvajanje turistične ter razvojno raziskovalne dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica, kjer je rok za oddajo vlog podaljšan do vključno 15. novembra 2024 do 15. ure.