Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Objavljen popravek javnih razpisov za spodbujanje podjetništva in inovativnosti v letu 2024

DATUM OBJAVE 20. maj 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica  je v petek, 17. maja 2024, v Uradnem listu RS št. 42 objavila popravek naslednjih javnih razpisov:

  • javnega razpisa za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj
  • javnega razpisa za spodbujanje zagona novoustanovljenih inovativnih podjetij v letu 2024
  • javnega razpisa za sofinanciranje promocijskih aktivnosti podjetij in promocijskih dogodkov v letu 20234
  • javnega razpisa sofinanciranje projektov podpornih institucij na področju razvoja podjetništva in visokotehnološkega gospodarstva v Mestni občini Nova Gorica v letu 2024.
  • javnega razpisa za sofinanciranje investicij v izgradnjo proizvodnih, obrtnih in objektov za izvajanje turistične ter razvojno raziskovalne dejavnosti

Objavljeni popravek javnih razpisov se nanaša na skrajni rok za oddajo vlog in sicer za javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj,  javni razpis za spodbujanje zagona novoustanovljenih  inovativnih podjetij v letu 2024 ter za javni razpis za sofinanciranje promocijskih aktivnosti podjetij in promocijskih dogodkov v letu 2024 in javni razpis sofinanciranje projektov podpornih institucij na področju razvoja podjetništva in visokotehnološkega gospodarstva v Mestni občini Nova Gorica je skrajni rok za osebno oddajo vlog 31.5. 2024 do 13.30 ure. (sprejemna pisarna Mestne občine Nova Gorica, pritličje desno)

Na javni razpis za sofinanciranje investicij v izgradnjo proizvodnih, obrtnih in objektov za izvajanje turistične ter razvojno raziskovalne dejavnosti pa prijavitelji lahko osebno oddajo vlogo najkasneje do 15. 11. 2024 do 13.30 ure (sprejemna pisarna Mestne občine Nova Gorica, pritličje desno)