Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Se kaj rekreirate?

DATUM OBJAVE 27. maj 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

V projektu »Prostorsko upravljanje in stanje rekreacijske infrastrukture ter rekreacijske navade v kontekstu družbenih sprememb v zadnjih treh desetletjih«, ki ga izvaja interdisciplinarna skupina z Univerze v Ljubljani in financira Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost RS, preučujejo rekreacijsko infrastrukturo in rekreacijske navade prebivalcev.

Za podrobnejšo analizo so si izbrali tri slovenske občine, med katerimi je tudi Mestna občina Nova Gorica. V ta namen so pripravili anketni vprašalnik, s katerim želijo ugotoviti, kako pogosto se prebivalci rekreiramo, katero infrastrukturo uporabljamo in kateri dejavniki vplivajo na to, da se oziroma se ne rekreiramo.

Anketa je do 30. junija 2024 dostopna na povezavi: https://1ka.arnes.si/a/28f80b43 in preko QR kode:

QR koda

Vabljeni k izpolnjevanju ankete. 

 

Vabilo

Logotip projekta

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti