Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Goriški mlaj

DATUM OBJAVE 25. april 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica, Goriški muzej in Društvo za oživljanje lokavškega izročila Doli vas tudi letos vabimo na tradicionalno »furengo« s prevozom jambora s konjsko vprego za Goriški mlaj 2024.

Večdnevno dogajanje se bo v sodelovanju s partnerji začelo na Trnovski planoti to nedeljo, 28. aprila 2024, in zaključilo v Novi Gorici, kamor bo 30. aprila 2024 ob 16.30 pred novogoriško Občinsko palačo prispel jambor, kot so ga nekoč vozili furmani.

V sredo, 1. maja, pa se bodo Novogoričani in Solkanci prebujali ob zvokih prvomajske budnice v izvedbi Goriškega pihalnega orkestra.

Podrobnejši program celotnega prazničnega dogajanja si oglejte v pripetem letaku.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti