Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Stališča do pripomb in predlogov z javne razgrnitve ter mnenj občin - Državni prostorski načrt za rekonstrukcijo prenosnih plinovodov M3, M3B, R31A, R32 in R34

DATUM OBJAVE 03. marec 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Stališča do pripomb in predlogov z javne razgrnitve ter mnenj občin - Državni prostorski načrt za rekonstrukcijo prenosnih plinovodov M3, M3B, R31A, R32 in R34

Ministrstvo za okolje in prostor RS nam je v zvezi s pripravo državnega prostorskega načrta za rekonstrukcijo prenosnih plinovodov M3, M3B, R31A, R32 in R34 posredovalo usklajena in potrjena stališča do pripomb in predlogov, ki so bila podana v času trajanja javne razgrnitve (med 1. septembrom 2014 in 30. septembrom 2014) ter mnenj občin.

Stališča do pripomb in predlogov z javne razgrnitve so objavljena na spletni strani ministrstva (http://www.mop.gov.si/si/delovna_podrocja/drzavni_prostorski_nacrti/javne_razgrnitve_in_seznanitve/).


Usklajena in potrjena stališča si lahko ogledate v priponki

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti