Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vsebine

Načrt razvoja odprtega širokopasovnega omrežja elektronskih komunikacij naslednje generacije

Načrt razvoja odprtega širokopasovnega omrežja je osnovni dokument, ki je podlaga za naložbe v širokopasovni dostop in pokritje belih lis, tj. območij, kjer širokopasovnega omrežja ni, zaradi razpršene poselitve tudi ni zasebnega interesa za zagotovitev le-tega.

 

Namen načrta razvoja je ugotoviti dejansko stanje in potrebe po širokopasovni infrastrukturi v Mestni občini Nova Gorica. Dokument je izdelan na podlagi Načrta razvoja širokopasovnih omrežij naslednje generacije do leta 2020, ki je strateški dokument Republike Slovenije.

 

Načrt razvoja odprtega sirokopasovnega omrezja elektronskih komunikacij naslednje generacije v MONG.pdf