Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vsebine

Strategija lokalnega razvoja za LAS V objemu sonca (SLR)

LAS V objemu sonca je bil ustanovljen s podpisom Pogodbe o ustanovitvi in delovanju pogodbenega partnerstva LAS dne 8. 12. 2015 na ustanovni Skupščini LAS v Bukovici. Ob ustanovitvi je imel 98 ustanovnih članov, predstavnikov javnega, ekonomskega in zasebnega oz. civilnega sektorja. LAS V objemu sonca deluje kot pogodbeno partnerstvo javnih in zasebnih subjektov na območju petih goriških občin: Mestne občine Nova Gorica, Občine Brda, Občine Miren - Kostanjevica, Občine Renče - Vogrsko in Občine Šempeter - Vrtojba. Vodilni partner (upravljavec) LAS V objemu sonca je RRA severne Primorske d.o.o. Nova Gorica.

LAS V objemu sonca  je bil ustanovljen s skupnim ciljem uresničevanja lokalnih razvojnih potreb in doseganja zastavljenih ciljev, ki jih je opredelil v Strategiji lokalnega razvoja (SLR): https://www.las-vobjemusonca.si/strategija_lokalnega_razvoja/potrjena_strategija_lokalnega_razvoja/

LAS V objemu sonca  pridobiva sredstva za uresničitev ciljev Strategije lokalnega razvoja iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Evropskega sklada za regionalni razvoj. S kombinacijo različnih virov financiranja preko pristopa Community-Led Local Development (CLLD) je LAS omogočena izvedba celovitih in kompleksnejših operacij (projektov), ki niso strogo omejene na podeželska območja, temveč vključujejo tudi urbana naselja.

 

Strategija lokalnega razvoja za LAS V objemu sonca (SLR)